General Questions (Intrebari generale)

Pentru a detine o functie pe server trebuie sa indepliniti un minimul de conditii, pe care le gasiti pe forum. Puteti aplica atunci cand cererile sunt deschise.
Nu se poate dona sub niciun fel pentru o functie pe server.
Serverul RPG.TRIED.RO a fost deschis pe data de 30.03.2017.
Daca ai o sugestie pentru server, nu ezista sa deschizi un topic aici.
Raporteaza-l aici, iar un owner se va uita in cel mai scurt timp.

Account Questions (Intrebari despre cont)

Nu te ingrijora. Noi iti oferim posiblitate de recuperare a parolei uitate. Daca ai un email valid setat contului, intra aici si urmeaza pasii.
Daca vrei sa-ti schimbi emailul, va fi nevoie de o verificare. Pentru inceput, intra aici.
In primul rand nu te panica. In al doilea rand, incearca sa-ti dai recuperare la parola (mai sus). Daca cel care ti-a spart contul a avut acces si la emailul tau si ti l-a schimbat, ne pare rau dar nu te mai putem ajuta. Adminii nu se mai ocupa de conturile sparte.
Odata ce te conectezi pe noul IP vei primi un email in care ai instructiunile de deblocare. Urmareste acele intructiuni pentru deblocare.

Payment Questions (Intrebari despre donatii)

In schimbul unei donatii puteti obine doar puncte premium. Cu aceste puncte poti cumpara diferite beneficii in joc, masini, etc. Pentru mai multe detalii acceseaza acest link sau /shop in joc.
Momentan acceptam doar plati prin paysafecard, SMS, coduri de reincarcare Vodafone si transfer/depunere numerar in cont bancar (BRD/BT). Poate pe viitor vor fi adaugate si alte metode precum plata direct cu cardul, paypal, bitcoin, etc..
Nu poti plati cu paysafecard din alte tari, deci nu pot efectua plati. Poti ruga un prieten, care locuieste in Romania, sa efectueaze o donatie pentru tine.
Deschide un ticket in care specifici toate dataliile. Un owner iti va rezolva problema.

(c) Tried RPG Panel 2015 - 2019 / terms and conditions / privacy policy / contact